• Spring naar de hoofdnavigatie
  • Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de eerste sidebar
  • Spring naar de voettekst

pluimveebedrijf.nlpluimveebedrijf.nl

Nieuws voor de pluimveehouder

  • Nieuws
  • Pluimveetak
    • Broederij
    • Biologisch pluimvee
    • Eendenhouderij
    • Kalkoenen
    • Leghennen
    • Moederdieren
    • Vleeskuikens
    • Vermeerdering
    • Vrije uitloop kippen
  • Wet en regelgeving
    • Antibioticareductie
    • Fijnstof
    • Fosfaat pluimveehouderij
    • Gecombineerde opgave
    • Luchtkwaliteit
    • Pluimveerechten
    • Programmatische Aanpak Stikstof (PAS)
    • Stikstof
    • Subsidie pluimveehouderij
      • Asbestsanering
      • Salderingsregeling
      • SDE+
  • Diergezondheid
    • Bloedluizen
    • Coccidiose
    • Coryza
    • Fipronil
    • Hittestress pluimveehouderij
    • In ovo
    • Mengvoer
    • Mycoplasma
    • Salmonella kip
    • Voetzoollaesie
    • Vogelgriep
  • Marktprijzen
    • Eierprijs
    • Slachtkippenprijs
    • Vleeskuikenprijs
    • Ondernemen
  • Huisvesting pluimvee
    • Bedrijfsnieuws
    • Drinksysteem pluimveehouderij
    • Eierlokaal
    • Leghenstal
    • Luchtwassers
    • Stalhygiëne pluimveehouderij
    • Stalklimaat pluimveehouderij
    • Stallampen pluimveehouderij
    • Ventilatie pluimveehouderij
    • Voersysteem
    • Wintergarten
  • Mest
    • Mestbanden
    • Mestbeleid
    • Mestdroging
    • Mestopslag
    • Meststoffenwet
    • Pluimveemest
  • Vakpartners
    • Trouw Nutrition
    • MSD Animal Health
  • Contact & meer
    • Contact
    • Adverteren
    • Nieuwsbrief
    • PluimveePodcast
  • icon

Heeft regionale afzet en samenwerking de toekomst?

Bedrijfsnieuws 18 maart 2019

De agro- & food sector is belangrijk voor Overijssel. De sector is goed voor 15% van onze werkgelegenheid en 70% van ons grondgebruik. De hele voedselketen – van boeren tot verwerkers en van supermarkt tot consument – staat voor grote uitdagingen. Alleen samen kunnen we er dus voor zorgen dat we nu en in de toekomst gezond en lekker kunnen eten, klimaatdoelstellingen halen en milieu- en dierenwelzijn vraagstukken oplossen. Er zijn nieuwe oplossingen nodig om deze verduurzaming te realiseren. Het samenwerken in regionale korte voedselketen kan hieraan waardevol bijdragen.

Op dinsdag 26 maart gaan we aan de slag om vraag en aanbod goed bij elkaar te brengen. We gaan ervaringen delen, maar vooral ook vraagstukken uit de praktijk bij de kop pakken. Het ochtendprogramma is opengesteld voor ondernemers uit de regio Zwolle en het verdiepend middagprogramma is bedoeld voor ondernemers uit het Vechtdal. De gehele dag deelnemen voor ondernemers uit het Vechtdal is ook mogelijk.

Ochtendprogramma ondernemers regio Zwolle

Tijdens een workshop bij Jumbo Stadshagen in Zwolle wordt er ingezoomd op de succesvolle samenwerking tussen agrarische ondernemers en Jumbo in Stadshagen. Na de rondleiding wordt tijdens een interactieve sessie de randvoorwaarden en mogelijkheden voor lokale afzet bij supermarkten besproken. Lees meer over de workshop of meld je aan via: www.kennispoortregiozwolle.nl/workshop-heeft-regionale-afzet-en-samenwerking-de-toekomst

Middagprogramma ondernemers uit het Vechtdal

Het middagprogramma zal plaatsvinden bij de Barones in Dalfsen en bestaat uit het versterken van regionale samenwerking en het concretiseren van initiatieven en vraagstukken uit de praktijk, zodat regionale afzet gestimuleerd en georganiseerd wordt. Het programma is bedoeld voor ondernemers die voorop lopen en een vervolgstap willen maken binnen hun bedrijfsvoering. We gaan niet alleen praten, maar vooral ook doen in de vorm van interactieve workshops over vraagstukken uit de praktijk. We zijn daarmee matchmaker tussen vraag en aanbod en organiseren een concrete follow-up om initiatieven een stap verder te helpen. Na een plenaire terugkoppeling wordt ook het programma ‘Smaakmakers van het Vechtdal’ gepresenteerd. Regionale samenwerking staat centraal. Lees meer over het dagvullend programma of meld je aan via: www.ondernemershuisvechtdal.nl

Deelname

Naast de agrarische sectoren worden ondernemers van recreatiebedrijven, distributie- en retailbedrijven, horeca en zorgbedrijven van harte uitgenodigd deel te nemen aan deze dag. Aanmelden kan via: www.ondernemershuisvechtdal.nl

Bron: Vechtdal marketing

Deel dit artikel

Primaire Sidebar

Recent nieuwsPartner nieuws
Aeres Hogeschool heeft nieuwe lector Circulaire Boerenerven
5 sep

Aeres Hogeschool heeft nieuwe lector Circulaire Boerenerven

ISDE-regeling
4 sep

SDE++ 2025: De definitieve bedragen

Krimp veestapel creëert overcapaciteit bij foodindustrie
29 aug

Krimp veestapel creëert overcapaciteit bij foodindustrie

Plettenburg, Versleijen en Strocon bundelen krachten in Airnovate
28 aug

Plettenburg, Versleijen en Strocon bundelen krachten in Airnovate

Bezoek Proefbedrijf Pluimveehouderij tijdens Dag van de Landbouw
28 aug

Bezoek Proefbedrijf Pluimveehouderij tijdens Dag van de Landbouw

Toon meer

Aanbevolen voor jou!

Aeres Hogeschool heeft nieuwe lector Circulaire Boerenerven

Aeres Hogeschool heeft nieuwe lector Circulaire Boerenerven

ISDE-regeling

SDE++ 2025: De definitieve bedragen

Krimp veestapel creëert overcapaciteit bij foodindustrie

Krimp veestapel creëert overcapaciteit bij foodindustrie

Themapagina's

Wet en regelgevingDiergezondheidMarktprijzenKies uw pluimveetakHuisvestingMest

Pluimveerechten

Stikstof

PAS

Fijnstof

Gecombineerde opgave

Luchtkwaliteit

Fosfaat pluimveehouderij

Antibioticareductie

Subsidie pluimveehouderij

Salderingsregeling

Asbestsanering

SDE+

Toon meer

Footer

Vakpartners

Trouw Nutrition Pluimvee

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

 *
 *
Vul hier uw e-mailadres in
  • Agenda
  • Contact
  • Adverteren
  • Nieuwsbrief
  • PluimveePodcast
Pluimveebedrijf pluimvee nieuws

Copyright © 2025 Prosu BV | | Privacy | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Cookiebeleid

  • Nieuws
  • Pluimveetak
    • Biologisch pluimvee
    • Broederij
    • Eendenhouderij
    • Leghennen
    • Moederdieren
    • Kalkoenen
    • Vleeskuikens
    • Vermeerdering
    • Vrije uitloop kippen
  • Wet en regelgeving
    • Antibioticareductie
    • Fijnstof
    • Fosfaat pluimveehouderij
    • Gecombineerde opgave
    • Luchtkwaliteit
    • Pluimveerechten
    • Programmatische Aanpak Stikstof (PAS)
    • Stikstof
    • Subsidie pluimveehouderij
      • Asbestsanering
      • Salderingsregeling
      • SDE+
  • Diergezondheid
    • Bloedluizen
    • Coccidiose
    • Coryza
    • Fipronil
    • Hittestress pluimveehouderij
    • In ovo
    • Mengvoer
    • Mycoplasma
    • Salmonella kip
    • Voetzoollaesie
    • Vogelgriep
  • Marktprijzen
    • Eierprijs
    • Vleeskuikenprijs
    • Slachtkippenprijs
    • Ondernemen
    • Marktprijzen pluimveehouderij
  • Huisvesting pluimvee
    • Bedrijfsnieuws
    • Drinksysteem pluimveehouderij
    • Eierlokaal
    • Leghenstal
    • Luchtwassers
    • Stalhygiëne pluimveehouderij
    • Stalklimaat pluimveehouderij
    • Stallampen pluimveehouderij
    • Ventilatie pluimveehouderij
    • Voersysteem
    • Wintergarten
  • Mest
    • Mestbanden
    • Mestbeleid
    • Mestdroging
    • Mestopslag
    • Meststoffenwet
    • Pluimveemest
  • Vakpartners
    • Trouw Nutrition
    • MSD Animal Health
  • Contact & meer
    • PluimveePodcast
    • Contact
    • Adverteren
    • Nieuwsbrief
  • Cookiebeleid