• Spring naar de hoofdnavigatie
  • Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de eerste sidebar
  • Spring naar de voettekst

pluimveebedrijf.nlpluimveebedrijf.nl

Nieuws voor de pluimveehouder

  • Nieuws
  • Pluimveetak
    • Broederij
    • Biologisch pluimvee
    • Eendenhouderij
    • Kalkoenen
    • Leghennen
    • Moederdieren
    • Vleeskuikens
    • Vermeerdering
    • Vrije uitloop kippen
  • Wet en regelgeving
    • Antibioticareductie
    • Fijnstof
    • Fosfaat pluimveehouderij
    • Gecombineerde opgave
    • Luchtkwaliteit
    • Pluimveerechten
    • Programmatische Aanpak Stikstof (PAS)
    • Stikstof
    • Subsidie pluimveehouderij
      • Asbestsanering
      • Salderingsregeling
      • SDE+
  • Diergezondheid
    • Bloedluizen
    • Coccidiose
    • Coryza
    • Fipronil
    • Hittestress pluimveehouderij
    • In ovo
    • Mengvoer
    • Mycoplasma
    • Salmonella kip
    • Voetzoollaesie
    • Vogelgriep
  • Marktprijzen
    • Eierprijs
    • Slachtkippenprijs
    • Vleeskuikenprijs
    • Ondernemen
    • Noteringen en marktprijzen
  • Huisvesting pluimvee
    • Bedrijfsnieuws
    • Drinksysteem pluimveehouderij
    • Eierlokaal
    • Leghenstal
    • Luchtwassers
    • Stalhygiëne pluimveehouderij
    • Stalklimaat pluimveehouderij
    • Stallampen pluimveehouderij
    • Ventilatie pluimveehouderij
    • Voersysteem
    • Wintergarten
  • Mest
    • Mestbanden
    • Mestbeleid
    • Mestdroging
    • Mestopslag
    • Meststoffenwet
    • Pluimveemest
  • Vakpartners
    • Trouw Nutrition
    • MSD Animal Health
  • Contact & meer
    • Contact
    • Adverteren
    • Nieuwsbrief
    • PluimveePodcast
  • icon

Tien ondernemers worden ‘smaakmakers’ van de IJsseldelta

Bedrijfsnieuws 16 december 2021

Tien regionale ondernemers krijgen de unieke kans om onder professionele begeleiding hun gouden idee om te zetten in een product dat de wereld kan veroveren. Ze doen vanaf januari mee aan het traject ‘Smaakmakers IJsseldelta’ waarin de ondernemers stap voor stap toewerken naar de lancering van een (streek)product. De aanmeldtermijn voor het project is tot 3 januari open.

Smaakmakers IJsseldelta

‘Smaakmakers IJsseldelta’ past binnen de trend dat lokale producten een steeds belangrijkere rol spelen in het dagelijks leven. Consumenten willen alles weten over de authentieke beleving en de verhalen achter deze producten. Die behoefte inspireert ondernemers binnen de vrijetijdseconomie vervolgens weer tot nieuwe smaakconcepten. Steeds meer ondernemers in de agrarische sector, horeca en vrijetijdssector bieden streekproducten aan, ontwikkelen smaakroutes langs ambachtelijke winkels of openen afhaalpunten voor lokale lekkernijen.

Van idee tot product

Maar een goed idee is pas de eerste stap naar een goed product of succesvolle dienst. Smaakmakers IJsseldelta helpt bij de volgende stappen. Het project is een praktisch ontwikkelprogramma waarin ondernemers uitgroeien tot smaakmakers. In zes sessies van een dagdeel ontwikkelen ze een idee tot een product.

Dat doen ze onder begeleiding van ervaren ondernemers, marketeers en andere specialisten. In de sessies is aandacht voor de theorie, maar de deelnemers gaan vooral zelf aan de slag. Na de laatste bijeenkomst op 31 maart hebben ze concrete stappen gezet en weten ze alles over identiteit en de kansen op de afzetmarkt.

Meld je aan

Het exclusieve programma is toegankelijk voor tien vooruitstrevende ondernemers uit Zwolle, Kampen en Zwartewaterland. Smaakmakers IJsseldelta is een initiatief van IJsseldelta Marketing (MarketingOost) en de Gebiedscoöperatie IJsseldelta en wordt mede mogelijk gemaakt door de provincie Overijssel, de drie gemeenten in het gebied, Kennispoort Regio Zwolle en Alfa Accountants en Adviseurs.

Aanmelden kan door uiterlijk 3 januari 2022 een e-mail met NAW-gegevens naar info@ijsseldeltamarketing.nl te sturen onder vermelding van ‘smaakmakers’. Meer informatie is te vinden op www.ontdekdeijsseldelta.nl/actueel.

Deel dit artikel

Primaire Sidebar

Recent nieuwsPartner nieuws
De gemiddelde trekker is 33 jaar oud
17 jul

De gemiddelde trekker is 33 jaar oud

Waar je allemaal op moet letten bij het kopen van een tractor
15 jul

Waar je allemaal op moet letten bij het kopen van een tractor

VLIF-investeringssteun in cijfers: wat levert het op qua duurzaamheid?
15 jul

VLIF-investeringssteun in cijfers: wat levert het op qua duurzaamheid?

Van sturen op stikstofneerslag naar sturen op stikstofuitstoot
14 jul

Van sturen op stikstofneerslag naar sturen op stikstofuitstoot

Vertrouwenspersoon zorgt voor toename meldingen criminele situaties buitengebied
11 jul

Vertrouwenspersoon zorgt voor toename meldingen criminele situaties buitengebied

Toon meer

Aanbevolen voor jou! bedrijfsnieuws

BTN de Haas viert 100 jaar agrarisch ondernemerschap 

De Heus Voeders neemt Voeders Huys over enversterkt haar positie in België en Noord-Frankrijk

De Heus Voeders neemt Voeders Huys over en versterkt haar positie in België en Noord-Frankrijk

Wereldeidag 2025: Pluimveehouders gezocht voor Contactdag

Wereldeidag: zaterdag 11 oktober 2025

Themapagina's

Wet en regelgevingDiergezondheidMarktprijzenKies uw pluimveetakHuisvestingMest

Pluimveerechten

Stikstof

PAS

Fijnstof

Gecombineerde opgave

Luchtkwaliteit

Fosfaat pluimveehouderij

Antibioticareductie

Subsidie pluimveehouderij

Salderingsregeling

Asbestsanering

SDE+

Toon meer

Footer

Vakpartners

Trouw Nutrition Pluimvee

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

 *
 *
Vul hier uw e-mailadres in
  • Agenda
  • Contact
  • Adverteren
  • Nieuwsbrief
  • PluimveePodcast
Pluimveebedrijf pluimvee nieuws

Copyright © 2025 Prosu BV | | Privacy | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Cookiebeleid

  • Nieuws
  • Pluimveetak
    • Biologisch pluimvee
    • Broederij
    • Eendenhouderij
    • Leghennen
    • Moederdieren
    • Kalkoenen
    • Vleeskuikens
    • Vermeerdering
    • Vrije uitloop kippen
  • Wet en regelgeving
    • Antibioticareductie
    • Fijnstof
    • Fosfaat pluimveehouderij
    • Gecombineerde opgave
    • Luchtkwaliteit
    • Pluimveerechten
    • Programmatische Aanpak Stikstof (PAS)
    • Stikstof
    • Subsidie pluimveehouderij
      • Asbestsanering
      • Salderingsregeling
      • SDE+
  • Diergezondheid
    • Bloedluizen
    • Coccidiose
    • Coryza
    • Fipronil
    • Hittestress pluimveehouderij
    • In ovo
    • Mengvoer
    • Mycoplasma
    • Salmonella kip
    • Voetzoollaesie
    • Vogelgriep
  • Marktprijzen
    • Eierprijs
    • Vleeskuikenprijs
    • Slachtkippenprijs
    • Ondernemen
    • Marktprijzen pluimveehouderij
  • Huisvesting pluimvee
    • Bedrijfsnieuws
    • Drinksysteem pluimveehouderij
    • Eierlokaal
    • Leghenstal
    • Luchtwassers
    • Stalhygiëne pluimveehouderij
    • Stalklimaat pluimveehouderij
    • Stallampen pluimveehouderij
    • Ventilatie pluimveehouderij
    • Voersysteem
    • Wintergarten
  • Mest
    • Mestbanden
    • Mestbeleid
    • Mestdroging
    • Mestopslag
    • Meststoffenwet
    • Pluimveemest
  • Vakpartners
    • Trouw Nutrition
    • MSD Animal Health
  • Contact & meer
    • PluimveePodcast
    • Contact
    • Adverteren
    • Nieuwsbrief
  • Cookiebeleid